Lyssten

Hvad er en lyssten?

En lyssten er en glasbyggesten hvor vi med en speciel teknik laver et hul i bunden så der kan sættes en LED-lyskæde i stenen til dekorativ belysning. . Desuden sætter vi folie på med de tekster eller figurer som du ønsker. Vores lyssten fås i blank, rød, blå og gul.

En lysten mål 19x19x8 cm og vejer ca. 2 kg.

Vi kan for tiden ikke sætte egne billeder eller fotos på vores lyssten.

Der er forskellige priser på vores lyssten alt efter stenens farve og hvor kompliceret en folie der skal sættes på lysstenen. Folien der benyttes er en Oracal 651 folie der er blank. Folien er normalt beregnet til udendørsbrug og har en garanteret holdbarhed udendørs på 5 år. Indendørs holder folien næsten uendeligt.

Lyssten
Her ses eksempler på vores lyssten

LED-lyskæden der sættes i vores sten er med 20 LED-lys og drives af 2 eller 3 aa-batterier. Kæden er ikke vandtæt og det anbefales derfor at man selv finder en egnet lyskæde hvis man ønsker at benytter en lyssten udendørs.

Det skal bemærkes at når vi sætter dekoration på lyssten er det håndarbejde og der kan derfor være mindre ujævnheder eller luftbobler i folien, men flere års arbejde med dette gør at vi for det meste undgår det. Produktet kan indeholde spor af glasstøv fra produktionen.

Det skal bemærkes at stenen er malet hvid på kanten fra fabrikken, dette gør at stenen ikke altid er malet helt lige og der kan være en smule maling på selve kanten.

Blank lyssten fra 150 kr.

Farvede lyssten fra 200 kr.

Se vores udvalg her